Om


Visionen for Skoledans.dk er at bringe dansen ind i skolemiljøet i meget større grad. Indlæring bliver hurtigt meget mere spændende. Vi danser ikke kun for sjov. Det gælder også dans med faglige formål.

Cecilie

Cecilie Karnil


Dansespecialist og bevægelseskonsulent

Skoledans.dk blev grundlagt 1. august 2014. Med en bachelor i dans fra Brigham Young University, USA og ca. 20 års undervisningserfaring i USA og Danmark, sætter Cecilie fokus på dans i skolen.

I juni 2014 blev hun efteruddannet igennem Arts in Education, University of Utah. Faget fokuserede på integration af dans og bevægelse i skoleundervisningen. Cecilie har stor erfaring med at undervise meget store forsamlinger af elever på en struktureret og god måde. Det er så sundt for eleverne at kigge hinanden i øjnene og have kropslig kontakt på en afslappet og sjov måde, selvom mange bliver nervøse bare ved tanken om dans. Eleverne får altid et smil på henad vejen.

Cecilie er desuden tilknyttet af Dance and the Child International, som fostrer udviklingen af dans for børn og unge, uanset køn og kulturelle forskelle. Cecilie var blandt underviserne til verdenskonferencen i 2015 sammen med hendes professor fra Brigham Young University, Marilyn Berrett.

Læs også mere om Cecilie her